Onze wasstraat

U maakt bij Niels Autowas gebruik van een hypermoderne wasstraat. Onze straat is ruim 40 meter lang en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van wasresultaat, bescherming, veiligheid, milieu en klantvriendelijkheid.

Uw auto wordt 100% krasvrij gewassen dankzij het gebruik van kwalitatief hoogstaande borstels, waterspuiten, reinigingsmiddelen.

Het polishen van uw auto gebeurt bij Niels Autowas bijvoorbeeld met een speciaal soort textiel dat pas kort op de markt is. Dit materiaal is extreem zacht en masseert de polish in de lak van uw auto. Het resultaat is oogverblindend en gegarandeerd krasvrij! Uw auto ziet er weer uit alsof hij zo uit de showroom komt.

Niels Autowas maakt ook gebruik van sterke en duurzame foamborstels. Deze speciale borstels absorberen geen vuil of water. Daardoor blijft uw auto gevrijwaard van krasjes die in veel andere wasstraten worden toegebracht door vuildeeltjes in de borstel. Niels Autowas levert ook hier het beste resultaat!

Dankzij de eigen installatie voor waterzuivering, bevat het water van Niels Autowas geen kalk en een minimum aan mineralen die slecht kunnen zijn voor de lak.