Vogelpoep op je auto? Voorkom inbranden en was direct je auto!

Wassen met korting

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier en ontvang een voucher voor wasprogramma Het Beste van 19,- voor slechts 10,-. Met dit wasprogramma wordt al het vuil eenvoudig van je auto gewassen, zodat jij weer glanzend de weg op kan! Deze voucher is 30 dagen geldig.

Houd je auto schoon in de lente

De dagen worden langer, de temperaturen stijgen en de vogels fluiten vrolijk in de bomen: het is weer echt lente! Maar met de lente komen ook een aantal uitdagingen voor degenen onder ons die graag hun auto schoon en glanzend willen houden.

Pas op voor vogelpoep & stuifmeel

Vogelpoep is erg agressief en kan permanente schade aanrichten aan de lak van je auto als het niet snel wordt verwijderd. Stuifmeel is minder schadelijk, maar kan nog steeds vervelende vlekken achterlaten als het niet op tijd wordt weggehaald. Daarom is het belangrijk om je auto regelmatig te wassen in de lente, wanneer vogels actiever zijn en bloemen in bloei staan.

Breng een bezoekje aan onze wasstraat

Gelukkig is het regelmatig wassen van je auto in de lente een simpele oplossing om schade door vogelpoep en stuifmeel te voorkomen. Breng een bezoekje aan onze wasstraat en wij laten je auto weer stralen! Wil je ook gelijk jouw autolak extra beschermen? Kies dan voor ons beste wasprogramma. Bij dit programma wordt er ook een beschermende laag aangebracht op je autolak, waardoor je beter beschermd bent tegen vuil zoals vogelpoep en stuifmeel.