Skip to main content

Vliegjes op je auto? Voorkom inbranden en was direct je auto!

Wassen met korting

Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier en ontvang een voucher voor wasprogramma Het Beste van 19,- voor slechts 12,50. Met dit wasprogramma wordt al het vuil eenvoudig van je auto gewassen, zodat jij weer glanzend de weg op kan! Deze voucher is 30 dagen geldig.

Houd je auto schoon in het voorjaar

Het voorjaar is aangebroken en de vogels zijn weer actief in de lucht. Deze vogels moeten natuurlijk ook zo nu en dan hun behoefte doen. Hierbij houden zij zeker geen rekening met je auto!

Pas op voor vogelpoep

Naast dat vogelpoep er niet zo fris uitziet, is het ook nog eens erg gevaarlijk voor de lak van je auto. De zure componenten in vogelpoep kunnen namelijk de autolak aantasten. Dit is vooral schadelijk wanneer vogelpoep voor een langere tijd op je auto zit en de zon er regelmatig op schijnt. Het is dus belangrijk dat je vogelpoep zo snel mogelijk verwijdert. Hier helpen we je natuurlijk graag een handje bij!

Bezoek onze wasstraat

Bij Niels Autowas zorgen we ervoor dat vuil, zoals vogelpoep, in een mum van tijd van je auto is verwijderd. In de voorwas wordt je auto zo goed mogelijk schoongemaakt door een van onze medewerkers. Vervolgens doet de wasstraat de rest van het werk. Zo is je auto binnen enkele minuten helemaal schoon!

Bescherm je autolak met wasprogramma Het Beste

Wil je ook gelijk je autolak beschermen tegen vogelpoep en andere soorten vuil? Dan kun je Het Beste kiezen voor wasprogramma Het Beste. Bij dit programma wordt er ook een beschermende laag aangebracht aan je autolak, waardoor je auto beter beschermd is tegen vuil zoals vogelpoep.