Kak! Vogelpoep op je autolak…

Straalt jouw auto ook zo lekker na een wasbeurt? Dat komt doordat je autolak weer helemaal opgepoetst en fris is. Vogels hebben daar helaas letterlijk schijt aan en vinden zo'n glimmende auto een erg fijn doelwit. Vogelpoep is allesbehalve onschuldig; het is chemische troep! In de zon brandt het snel in en dat zorgt voor lelijke, doffe plekken.

Shit happens… Wat kun je doen?

Om te voorkomen dat vogelpoep inbrandt, is het belangrijk dat je het snel verwijdert. Als je de vogelpoep zelf wilt verwijderen, gebruik dan een natte doek met handwarm water om het eenvoudig weg te vegen. Is de vogelpoep al opgedroogd? Leg dan een kletsnatte, zachte spons op de vogelpoep, om de vogelpoep eerst los te weken. Vervolgens kun je al deppend de vogelpoep voorzichtig weghalen. Probeer hierbij niet te vegen, want dan kun je krassen in je autolak krijgen.

Kom naar Niels Autowas!

Of laat ons je helpen en breng een bezoekje aan één van onze vestigingen. Door je auto regelmatig te wassen, bescherm je je autolak beter. Vuil, zoals vogelpoep, heeft dan niet veel tijd om zich aan je autolak te hechten. Door te wassen met wasprogramma Briljant, krijg je een mooie beschermlaag over je autolak heen. Hierdoor blijft het vuil aan de oppervlakte van je autolak en kan het er bij je volgende wasbeurt heel makkelijk weer afgewassen worden. Wacht hier niet te lang mee, want na een tijdje wordt ook de beschermlaag aangetast.

Wassen met korting

Wil jij van de vogelpoep af en je auto komen wassen? Vraag hieronder dan jouw kortingsvoucher aan. Vul je gegevens in en ontvang wasprogramma Briljant van 17,50 voor maar 12,50!